zaraA
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pospravite sandale, skrijte superge – tukaj so ženski čevlji 2019 za jesen in zimo. Letos se na srečo iz smešno nepraktičnega selimo na udobje in edinstvene elemente, ki bodo (morda) upravičili visoko ceno.

Ženski čevlji 2019 za jesen in zimo se iz ozkih petk premikajo na nekoliko polnejše, kvadratne pete, takšne pa so tudi “konice” čevljev. Platforma, bojevniški čevlji, udobje ovčke, vedno prefinjeni živalski in cvetlični potisk ter čudovita zelena barva – to je vse, kar morate vedeti!

P.s.: Naj vam zaupamo, da v modi tudi letos ostajajo nagubani in kavbojski škornji.

Škornji s cvetličnim potiskom

To jesen in zimo ne bodo kraljevale samo temne obleke s cvetličnim potiskom, ampak tudi škornji. Te lahko krasijo nežne izvezene rože, lahko pa se odločite za svetle škornje in drzne cvetlične potiske.

Kvadratna konica

Čeprav navadnim špičkam na čevljih še ni odzvonilo, so letos v trend prišle tudi kvadratne “konice”, ki lahko na trenutke delujejo nekoliko moško. Če tega ne želite, potem tovrstne čevlje kombinirajte z igrivo obleko, ali pa naj bodo sami čevlji v kakšni prijetni, nežnejši barvi.

Čevlji na zavezovanje

Tovrstno, recimo temu viktorijansko zavezovanje, naredi vsak čevelj, pa naj bo še tako divji, nekoliko bolj prefinjen. Zato bi jih letos preprosto morale imeti v omari (če jih še nimate). Odlično se bodo podali h krilu nad koleni, k obleki, k hlačam do gležnjev, itd.

Udobje ovčke in krzna

Ker sta udobje in toplota jeseni in pozimi na prvem mestu, smo še posebej veseli, da so letos svoje mesto med trendi dobili tudi čevlji z ovčko ali dodatki krzna. Ti krasijo skoraj vse vrste jesenskih in zimskih čevljev, od visokih škornjev do gležnjarjev z visoko ali nizko peto.

Platforma

Boljšega čevlja si za kavbojke na zvonec in za dolg plašč s podlogo iz krzna skoraj da ne moramo predstavljati. To je šik kos, ki bo popolno dopolnil tvojo jesensko in zimsko garderobo v stilu 70. let prejšnjega stoletja.

Čevlji bojevnice

Na modnih pistah za letošnjo jesen in zimo smo lahko videli tudi “resne” čevlje, čevlje bojevnice, masivne, usnjene, na zavezovanje, pripravljen na boj. Ne samo, da boste s takšnimi čevlji letos zadele v polno, to so tudi čevlji, ki nikoli zares ne bodo šli iz mode, hkrati pa bodo nudili udobje in zaščito.

Smaragdno zeleni čevlji

Ljubiteljice leska in glamurja boste letos omaro dopolnile s smaragdno zelenimi čevlji, ki so takorekoč utelešenje luksuza. Lahko so sijoči sandali, lahko so v videzu krokodilje kože (še dodaten faktor razkošja) ali pa v obliki čevljev Mary Janes, ki se to sezono vračajo s polno močjo.

Živalski potisk

Nov par statement čevljev za jesen in zimo 2019 lahko nosi tudi živalski potisk, s katerimi pač ne boste zgrešile. Ta je bil viden na skoraj vseh modnih revijah (od oblačil do čevljev). Na voljo imate leopardje vzorce, pa vzorec tigra, geparda, kače in goveda.

shutterstock_1466942885 Ženske frizure 2019 / jesen in zima: 4 barve za lase, ki bodo absolutni hit te sezone amanda-vick-Az3yuE3out0-unsplash Misliš, da znaš hoditi v visokih petah?! 52328461_138136047223890_6080251828911216907_n Ženski modni trendi jesen/zima 2019: to je vse, kar moraš vedeti! August-collection-slider_1500x So omare polne Zare? To je 8 manj znanih blagovnih znamk, ki jih velja preveriti · · · · ·