ZERO BREEZE MARK II
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pustolovci se zavedajo, da ugoden spanec naredi kampiranje prijetnejše – v poletnih mesecih zna biti spanje v vročem šotoru še kako težak izziv, zato na pomoč prihaja nova prenosna klimatska naprava Zero Breeze Mark II

Zero Breeze predstavlja klimatsko napravo Mark II, ki spalni prostor napolni s svežim zrakom. Za razliko od svoje predhodnice (Mark) vsebuje najnovejši dvocevni sistem, ki ji zagotavlja 2-krat večjo moč in učinkovitost.

Mark II je zaradi svoje majhnosti in ergonomske oblike preprost za prenašanje. Proizvajalci s svojim izdelkom ciljajo predvsem na lastnike šotorov, tovornjakov in avtodomov.

Klimatska naprava lahko po zaslugi tehnologije hitrega hlajenja temperaturo v prostoru v le 5 minutah zniža za kar 11 stopinj Celzija. Poganja jo vzdržljiva baterija, ki zagotavlja 5 ur neprestanega hlajenja, hkrati pa deluje tudi kot polnilna postaja za naprave s priključkom USB/USB-C.

Zero Breeze finančno podporo za svoj novi projekt zbira na Indiegogu, kjer si lahko svojo klimatsko napravo Mark II zagotovite po predprodajni ceni za 763 €. Je to tisto, kar rabite?

Galerija: Zero Breeze Mark II

Zero Breeze Mark IIOdpri galerijo

Cheetah-Mobile-CM-Translator-Indiegogo-Featured-image CM Translator: ta prenosna naprava prevaja govor v realnem času Hasselblad 907X Special Edition Hasselblad 907X Special Edition: kamera, ki obeležuje 50 let od prvega pristanka na Luni 548A8819__1_ Prenosni bide Sonny: okolju prijazna alternativa za toaletni papir Mobile-Pixels-Trio-Laptop-Monito-0-Hero Trio: prenosni monitor, s katerim lahko sočasno uporabljaš kar TRI zaslone