Zero Breeze Mark II: ta klima v 5 minutah ohladi prostor za 11°C

ZERO BREEZE MARK II

Pustolovci se zavedajo, da ugoden spanec naredi kampiranje prijetnejše – v poletnih mesecih zna biti spanje v vročem šotoru še kako težak izziv, zato na pomoč prihaja nova prenosna klimatska naprava Zero Breeze Mark II

Zero Breeze predstavlja klimatsko napravo Mark II, ki spalni prostor napolni s svežim zrakom. Za razliko od svoje predhodnice (Mark) vsebuje najnovejši dvocevni sistem, ki ji zagotavlja 2-krat večjo moč in učinkovitost.

Mark II je zaradi svoje majhnosti in ergonomske oblike preprost za prenašanje. Proizvajalci s svojim izdelkom ciljajo predvsem na lastnike šotorov, tovornjakov in avtodomov.

Klimatska naprava lahko po zaslugi tehnologije hitrega hlajenja temperaturo v prostoru v le 5 minutah zniža za kar 11 stopinj Celzija. Poganja jo vzdržljiva baterija, ki zagotavlja 5 ur neprestanega hlajenja, hkrati pa deluje tudi kot polnilna postaja za naprave s priključkom USB/USB-C.

Zero Breeze finančno podporo za svoj novi projekt zbira na Indiegogu, kjer si lahko svojo klimatsko napravo Mark II zagotovite po predprodajni ceni za 763 €. Je to tisto, kar rabite?

Galerija: Zero Breeze Mark II

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com
zerobreeze.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Reon Pocket: Sonyjeva klimatska naprava, ki si jo daš v žep