Stol iz zlata
Utrip mesta · dom

Pod 24-karatni zlat naslonjač v obliki lobanje se je podpisalo francosko oblikovalsko podjetje Harow, ki ponuja tudi povsem črno različico tega naslonjača. Izjemno udobni stol je ročno izdelan v Parizu in ustvarjen za tiste, ki se želijo počutiti kot vladarji sveta!

24-karatni zlat naslonjač v obliki lobanje je pisan na kožo največjim filmskim zlikovcem in vsem, ki bi imeli radi občutek, da vladajo svetu. Je ročno izdelan in je sploh prvi naslonjač na svetu, ki je brušen kot diamant. Je tudi več kot le kos pohištva. Harow je z njim ustvaril umetnino. Umetnino, ki je ocenjena na pol milijona ameriških dolarjev!

PREBERITE ŠE: Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor

Zlovešči zlati naslonjač v obliki lobanje dopolnjuje črni žamet, ki se lepo poda k zlatemu “ohišju”, zgrajenemu okoli okostja iz jekla in steklenih vlaken.

Zlat naslonjač Gold SkullOdpri galerijo
PicMonkey Collage1 Trendi za dom 2016 Jedilni seti Star Wars Star Wars jedilni servis, pribor in pogrinjki Domiselni in uporabni izdelki za dom Domiselni izdelki za dom, prikupnejši od mačjih mladičkov Klubska mizica po vzoru prizorov iz filma Inception Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor · ·