fbpx

Zlat naslonjač v obliki lobanje za pol milijona dolarjev!

Stol iz zlata

Pod 24-karatni zlat naslonjač v obliki lobanje se je podpisalo francosko oblikovalsko podjetje Harow, ki ponuja tudi povsem črno različico tega naslonjača. Izjemno udobni stol je ročno izdelan v Parizu in ustvarjen za tiste, ki se želijo počutiti kot vladarji sveta!

24-karatni zlat naslonjač v obliki lobanje je pisan na kožo največjim filmskim zlikovcem in vsem, ki bi imeli radi občutek, da vladajo svetu. Je ročno izdelan in je sploh prvi naslonjač na svetu, ki je brušen kot diamant. Je tudi več kot le kos pohištva. Harow je z njim ustvaril umetnino. Umetnino, ki je ocenjena na pol milijona ameriških dolarjev!

PREBERITE ŠE: Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor

Zlovešči zlati naslonjač v obliki lobanje dopolnjuje črni žamet, ki se lepo poda k zlatemu “ohišju”, zgrajenemu okoli okostja iz jekla in steklenih vlaken.

Dodatne Informacije

Več informacij:
harow.fr

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.