Zlate brezžične slušalke Caviar Apple AirPods Pro
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kot vsak Applov izdelek do zdaj so bile tudi slušalke Apple AirPods Pro deležne zlatega tretmaja.

Resnično brezžične slušalke Apple AirPods že na prvi pogled prepoznamo po njihovi beli barvi. Ker Apple drugih barv ne ponuja, se najdejo podjetja, ki vaše nove slušalke pobarvajo v želeno barvo. Znamka Caviar pa je šla nekaj korakov dlje in slušalke Apple AirPods Pro spremenila v pregrešno drag modni dodatek.

Poznavalci bodo vedeli, da je dobesedno vsak Applov izdelek deležen tudi zlate predelave. Tokrat ni nič drugače, saj je Caviar priljubljene slušalke povsem oblekel v 18-karatno zlato. Pozlačeni niso le deli, ki so pomembni za brezžično povezovanje. Apple AirPods so nedvomno zelo zaželen kos tehnologije. Po mestnih ulicah zato kar mrgoli ljudi z belimi slušalkami. Ali bomo zdaj videvali tudi zlate, je težko reči, saj je treba za zlate slušalke Caviar Apple AirPods Pro odšteti vrtoglavih 61.134 evrov.

Niso pa zlate slušalke AirPods Pro edine, ki jih ponuja znamka Caviar. Za bistveno nižjo ceno (od 905 evrov naprej) ponuja še drugačne predelave istih slušalk. Pretežno gre za različno pobarvane slušalke, katerih prenosna polnilna škatlica je oblečena v pravo usnje.

Galerija: Caviar Apple AirPods Pro

Zlate brezžične slušalke Caviar Apple AirPods ProOdpri galerijo

Virtualni fitnes Black Box VR Black Box VR: z igranjem videoigre do izklesanega telesa RA9yc9eYjkLNUnpc3Vaw2U TOP 5: Najboljši prenosniki pod 1000 evri (2019) novi apple Novi Apple MacBook Pro: 16-palčni zaslon in prenovljena tipkovnica Grado SR60e Top 5: slušalke pod 100 evri, s katerimi bi bili zadovoljni tudi avdiofili · ·