Mednarodni bazar Sila 2019: bodite dobrodelni!

Zadnjič posodobljeno: :

Slovensko Mednarodno združenje žensk Ljubljana SILA IWCL letos organizira 26. mednarodni dobrodelni bazar Sila, ki bo ponovno potekal v središču Ljubljane, tokrat 1. decembra.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand hotel Union, Ljubljana

Organizator

SILA-IWCL

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

SILA IWCL vsako leto s pomočjo več kot 30 veleposlaništev in konzulatov ter gospodarskih
predstavništev organizira dobrodelni bazar, eno največjih dobrodelnih prireditev v Sloveniji. Na dosedanjih bazarjih so članice zbrale že približno 1,5 milijona evrov, s katerimi so pomagale več kot stopetdesetim organizacijam in posameznikom po Sloveniji.

Dobrodelni bazar Sila
Dobrodelni bazar Sila

Na mednarodnem bazarju SILA 2019 bodo poleg tradicionalnih raznobarvnih stojnic predstavili tudi svetovno kulinariko, bogat srečelov, kulturni program z mimohodom otrok v svetovnih narodnih nošah, najmlajši pa si bodo lahko krajšali čas v otroškem kotičku. SILA IWCL bo z letošnjim izkupičkom podprla dobrodelne organizacije s poudarkom na projektih za otroke, njihovo zdravje in dobrobit. Podprli bomo nakup medicinskega aparata, ki pomaga pri diagnosticiranju neonatalne osteopenije pri novorojenčkih, znanstveno raziskavo na področju sladkorne bolezni pri otrocih, projekt Botrstvo, kjer bomo podprli 5 otrok iz socialno šibkih družin, projekt Sladkorčki in njihovo delavnico na temo življenja z diabetesom ter Slovensko društvo za Celiakijo in njihov projekt predaje teoretičnega in praktičnega znanja šolam in otrokom s tovrstno diagnozo.

Cilj društva SILA je pomagati ljudem na robu družbe, starim, duševno in telesno prizadetim, otrokom, ženskam in drugim. V lanskem letu je bila izjemna dobrodelna nota društva SILA priznana tudi v Uradu Predsednika Republike Slovenije s podelitvijo Reda za zasluge za narod.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sila.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet