Zlato pravilo: le tako ti bo uspelo osvojiti srce osebe, po kateri hrepeniš
V zraku · odnosi

Filmi, serije in knjige nas velikokrat omrežijo prav z idejo sorodne duše – osebe, ki nam je namenjena in s katero bo naše življenje veliko lepše. Vsake toliko časa imamo to srečo, da se z nekaterimi res počutimo tako. Spodaj si lahko preberete 5 načinov, kako pritegniti sorodno dušo, po kateri si vedno hrepenel.

… kako osvojiti srce osebe, po kateri hrepeniš:

Preteklost pusti za sabo.

Sorodna duša zahteva tudi to, da obrnete nov list v svojem življenju. Tako je nujno, da preteklost pustiš za seboj. Pretekle ljubezni, rane in razočaranja so seveda del tebe ter pomembno vplivajo na to, kakšen si danes. Vendar pa je priznanje tega nekaj povsem drugega, kot če se preteklosti oklepaš.

Zaceli si rane.

Vsi smo bili na določenih točkah v življenju prizadeti in marsikatere rane so globoke in resne. Da pa lahko pritegneš sorodno dušo, pa je pomembno, da te rane zaceliš. V nasprotnem primeru morda v osebi sploh ne boš prepoznal sorodne duše, temveč le sredstvo za tolažbo. To pa bi bilo škoda, saj se takšna priložnost ne ponudi velikokrat.

Imej integriteto.

Vsi imamo napake in vsi včasih naredimo velike neumnosti. To je človeško in tega ni mogoče spremeniti. Vendar pa je pomembno, da znaš te napake priznati, zanje prevzeti odgovornost ter se truditi, da jih popraviš. Priznaj si tudi svoje šibke točke.

Razvij lastnosti, za katere si želiš, da bi jih imela tvoja sorodna duša.

Na to, kakšen bo tvoj partner, težko veliko vplivaš. Lahko pa vplivaš sam nase. Razvij tiste lastnosti, ki si jih želiš pri svoji sorodni duši.

Oddajaj pozitivno energijo.

Če si ciničen, zagrenjen in negativističen, boš verjetno privabljal podobno misleče ljudi. Če pa boš poskušal na življenje gledati z upanjem, širino in entuziazmom, se ti bodo odprli novi svetovi, v katerih se morda skriva tvoja sorodna duša.

Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo christian-buehner-9-ROKwX-C0Q-unsplash Beži stran od njega: tako boš v trenutku prepoznala pretkanega zapeljivca! Zakaj se nagnemo, ko se poljubimo? Zakaj se nagnemo, ko se poljubljamo? 2011_no_strings_attached_001 Če želite, da je vaša zveza edinstvena, izkoristite ta trik: govorite jezik ljubezni! · ·