fbpx

ACBC: modularne superge ali čevlji za potovanja

Pri pripravljanju prtljage za potovanje imamo največkrat težave s tem, kam pospraviti obutev. Ta običajno zavzame veliko prostora v torbi, zato smo jo primorani stlačiti med ostale stvari.

Zdaj kaže, da imamo za to težavo rešitev. Modularni potovalni čevlji ACBC so se izkazali za zelo uporabno inovacijo v obutveni industriji.

ACBC navdušuje s svojo kreativnostjo. Uporabnikom je omogočil, da razstavijo čevelj na zgornji in spodnji del. Pri tem so uporabili preprost pripomoček – zadrgo. To vam bo pomagalo prihraniti prostor v vaši torbi. V eno vrečko lahko shranite zgornje dele obutve, v drugo pa podplate.

Preprosto razstavite in sestavite vaše ACBC superge.
Preprosto razstavite in sestavite svoje superge ACBC.

Z ACBC-jevimi supergami boste postali sam svoj modni oblikovalec. Različne zgornje in spodnje dele  lahko med sabo pomešate in poiščete kombinacije, ki vam bodo najbolj ugajale. Podjetje ponuja paleto različnih barv in stilov obutve. Zraven tega vam na svoji spletni strani acbc.com ponuja še orodje za oblikovanje svojih sanjskih superg.

Dodatne Informacije

Več informacij:
acbc.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!