Znanstveno dokazani triki, s katerimi bo vaše razmerje dolgo vroče
V zraku · buzz buzz

Splošno sprejeto je, da spolna energija med partnerjema po nekaj časa uplahne. Tega ne moremo zanikati. Zato je pomembno, da pari, ki so v daljšem razmerju, nekako ohranjajo iskrico. Najnovejša raziskava, za katero so raziskovalci zbirali podatke že vse od leta 2006, razkriva, kaj je zares pomembno, da razmerje ostane (pozitivno) vroče. To so znanstveno dokazani triki za dolgo vroče razmerje.

Pri raziskavi so se osredotočili na več kot 38 tisoč heteroseksualnih moških in žensk, ki so bili v razmerju vsaj tri leta. Več kot 80 odstotkov udeležencev je poročalo, da so bili s svojim spolnim življenjem zadovoljnih prvih šest mesecev razmerja55 odstotkov žensk in 43 odstotkov moških pa je izjavilo, da so zadovoljni s svojim spolnim življenjem tudi danes, po treh letih razmerja.

PREBERITE ŠE: 15 stvari, ki jih močni pari nikoli ne počnejo

Kaj je torej skrivnost tistih, ki so še vedno zadovoljni? Ljubezensko razmerje je očitno kompleksna stvar, ampak tukaj so ključne zadeve za ohranitev iskrice, ki jih je avtorjem raziskave uspelo izvabiti iz udeležencev.

Znanstveno dokazani triki za dolgo vroče razmerje:

1. Poskrbite, da sta oba zadovolj(e)na.

Ni presenetljivo, da so udeleženci, ki so s svojim spolnim življenjem zadovoljni tudi danes, orgazem doživeli tudi v zadnjem mesecu (98 odstotkov moških in 78 odstotkov žensk). Bistveno pa je, da so tudi njihovi partnerji doživeli orgazem.

2. Ne hitite.

Tako moški kot ženske, ki so s svojim življenjem v spalnici zadovoljni, so poročali, da njihov spolni odnos traja nekoliko dlje – vsaj pol ure. To je veljalo le za polovico zadovoljnih udeležencev (v primerjavi s približno četrtino nezadovoljnih ljudi), tako da to ni ravno pravilo, je pa zelo pogosta izbira.

3. Nekaj “pocukranosti” ne škodi.

Nikoli ne podcenjujte moči svojih čustev, niti takrat, ko stvari postanejo fizične. Večina moških in žensk, ki so sodelovali v raziskavi, poroča, da so imeli enako (ali večje) raven čustvene bližine zdaj in v prvih šestih mesecih razmerja. Zadovoljni udeleženci med drugim večkrat rečejo “Ljubim te” in se smejijo nerodnostim, ki se zgodijo med spolnim odnosom.

Nadrealistični tatuji beloruskega umetnika Ilye Brezinskega Nadrealistični tatuji, ki si jih boste želeli še danes Čarovniški triki Čarovniški triki za vsakogar, ki jih boste obvladali v minuti! Počen ekran, ni panike! Domiselni načini, kako ”popraviti” počen zaslon na telefonu Filmski plakati z nogometnimi igralci Euro 2016: znani filmski posterji s podobami nogometašev ·