Pravilna izgovorjava avtomobilskih znamk
Utrip mesta · mobilno

Za nekatere stvari v življenju menimo, da jih preprosto vemo. Kot na primer, kako se pravilno izgovori Mercedes. To pa še ne pomeni, da imamo prav. Preverite svoje znanje v tem poučnem posnetku, v katerem boste ugotovili, da ste nekatera imena avtomobilskih znamk že celo življenje izgovarjali napačno.

Avtomobilske znamke na srečo niso lepotne znamke, ki jih nihče ni znal pravilno izgovoriti, dokler ni slišal prodajalke ali imena slišal v reklami, kljub temu pa boste presenečeni, da ste imena nekaterih popularnih avtomobilskih znamk celo življenje izgovarjali napačno.

PREBERITE ŠE: Imena 12 blagovnih znamk, ki ste jih izgovarjali narobe

Španski novinar je na nedavnem avtosalonu v Ženevi ugotavljal, kako se pravilno izgovorijo imena znamk, kot so Mazda, Nissan, Opel, Pagani, Peugeut, Citroën, Marcedes-Benz, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, BMW, Koenigsegg in drugi.

Pravilna izgovorjava imen avtomobilskih znamk:

Techrules Ren Techrules Ren – kitajski superšportnik s šestimi motorji S Subarujem WRX STI po bob stezi S Subarujem zapeljal po bob stezi Kolo iz kuhinjskih pripomočkov Kolo iz 74 kuhinjskih pripomočkov Jahta Palmer Johnson Bugatti Niniette 66 Bugatti Niniette 66: jahta za 2,2 milijona ima jakuzzi in ognjišče ·