Code Wallet: denarnica na številčnico

Denarnica Code Wallet

Danes je praktično vse zaščiteno s kodo. Pametni telefoni, računalniki, tablice, kovčki, Wi-Fi … Tudi bančne kartice imajo svojo kodo. Mimogrede, kako varna pa je vaša denarnica? Ne ravno, verjetno. Večina preklopnih denarnic in drobižnic ni zaščitena bolj kot z jermenom na gumb, čeprav v njih hranimo ravno tako dragocene stvari kot v ostali našteti lastnini. Če želite imeti primerno zavarovano tudi denarnico, je Code Wallet, denarnica na številčnico, kot nalašč za vas!

Code Wallet je denarnica na številčnico. Odklepanje denarnice deluje po principu ključavnice na številčnico, ki smo je vajeni iz ključavnic za kolo in kovčke. Trištevilčna denarnica zagotavlja, da bo vsebina vaše denarnice ostala na svojem mestu.

PREBERITE ŠE: Pictar iPhone fotografsko držalo = najboljša stvar vseh časov


Vemo, kaj razmišljate. Kaj ti pomaga denarnica na ključavnico, če je denarnica izdelana iz usnja ali blaga. No, Code Wallet je iz aluminija s polikarbonatnim jedrom, kar zagotavlja, da si vsebine vaše denarnice ne bo mogel privoščiti kar kdorkoli, četudi mu bo denarnica prišla v roke. Za (preračunanih) 70 evrov si jo lahko zagotovite na Kicstarterju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše otroške pametne ure 2020: pametne ure za mala otroška zapestja