Čokoladni atelje Dobnik – valentinova kolekcija D’Love Collection

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, tudi za valentinovo ni pozabilo na majhne pozornosti v obliki sladkih pregreh z bonbonierami D’Love Collection.

Čokoladni atelje Dobnik najdemo tako v Ljubljani, Mariboru, Celju ter Žalcu. V Žalcu je med drugim tudi delavnica, kjer družinsko podjetje že nekaj več kot 20 let izdeluje čokoladne izdelke. Z ročnim delom, naravnimi in kakovostnimi sestavinami ter z uporabo prave čokolade, v pralinejih in čokoladah Čokoladnega ateljeja Dobnik nikoli ni konzervansov, saj bi ti neizbežno ubili njihov čar – to je, da jih pojemo sveže.
Njihovim zaščitenim specialitetam Figam Prešernovim (suhe fige v kremi, prekrite s črno ali mlečno čokolado), Frančevim čvešpam (suhe slive napolnjene z orehom, prevlečene s kremo in čokolado) in slastnemu izboru finih bonbonier, čokolad, piškotov, vročih čokolad, pralinejev, tort, moussov ter drugih čokoladnih dobrot, so se tokrat pridružile sladke pregrehe v valentinovi kolekciji D’Love Collection, ki jo sestavljajo bonboniera Srce Quadro, bonboniera Valentinovo in Valentinovo srce, ki prihajajo zavite v embalažo z ljubezenskim motivom. Tako lahko letos najdražjim podarimo pralineje v obliki srčkov ali pa eno veliko čokoladno srce, ki bo zanetilo pravo čokoladno ljubezen.
Izdelke Čokoladnega ateljeja Dobnik lahko naročimo tudi v njihovi spletni trgovini.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik

Oglejte si valentinovo kolekcijo čokolad D’Love Collection v galeriji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.cokoladniatelje.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Remi’s place – razvajajte svoje brbončice v središču Ljubljane