Čokoljana 2016 – čokoladni sejem v Ljubljani zdaj dvodnevni dogodek!

Čokoljana 2016

Čokoljana se vrača na Pogačarjev trg v Ljubljani! Čokoljana 2016 bo že četrta po vrsti in prva, ki bo trajala kar dva dni, in sicer 29. in 30. oktobra 2016. V tem času se bodo lahko obiskovalci sprehajali med več kot 70 stojnicami slaščičarskih mojstrov, gostiln, restavracij, butikov in pokušali prek tisoč čokoladnih dobrot, ki jim bodo svoje mesto odstopili sadje in zelenjava. Če ste čokoholik, na tem dogodku absolutno ne smete manjkati!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Pogačarjev trg, Ljubljana

Organizator

Čokoljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Tako kot vse ostale do zdaj bo tudi Čokoljana 2016 potekala na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, kjer se je že dodobra udomačila, saj bo ta čokoladni sejem tu poteka že četrtič. Med 29. in 30. oktobrom 2016 se bo več kot 70 stojnic šibilo pod težo pisane palete čokoladnih dobrot, vse od čokoladnih tablic iz pravega kakava do čokoladnih sladic za petičneže. Na stojnicah butikov in restavracij ne bodo manjkale niti presnih in veganskih različic, tako da se nihče ne bo počutil prikrajšanega za čokoladne užitke.

PREBERITE ŠE: Borštnikovo srečanje 2016

Ljubljana se bo še četrtič zopet prelevila v prestolnico čokolade.
Ljubljana se bo še četrtič spet prelevila v prestolnico čokolade.

Med ponudbo bodo zašli tudi pralineji lokalnih okusov (z žafranom, bučnim ali olivnim oljem, s piransko soljo, sivko, z mandarinami …) in likerji eksotičnih okusov, kot so čili, mango in curry. Dvodnevni dogodek bodo pospremile tudi delavnice in predavanja strokovnjakov s področja kakava in kulinarike, namenjena vse starostim. Sestavni del Čokoljane 2016 bo tudi tekmovanje Čoko mojster in Pravilno pečeno, v igri pa bodo tudi sladke praktične nagrade.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prvi drive-in koncert v Sloveniji: TABU na parkirišču Centra Vič