Črna je nova bela – nevesta v črni poročni obleki

Črna poročna obleka

Avstralska blogerka in mama Sophie Cachia je storila nezaslišano! Odločila se je, da se poroči v črni poročni obleki in se ne zmeni za tradicijo, ki veleva, da mora biti poročna obleka bele barve, saj naj bi bela barva označevala nedolžnost, medtem ko naj bi črna prinašala nesrečo. Bi si upala usodni 'da' dahniti ovita v črnino?

Kot je dejala Sophie Cachia, bele poročne obleke ni zamenjala za črno, ker v zakon ni skočila nedolžna (ima namreč 18-mesečnega sina Bobbyja), pač pa ker ji je bila tovrstna obleka, ki jo je med prvimi predlagala oblikovalka Vera Wang, všeč in ker na vse skupaj ni gledala v smislu, kaj bi morala nositi, ampak kaj si želi nositi na najlepši dan v življenju.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: čarobna nevesta v trendu

Nevesta in družice.
Nevesta in družice.

Verjetno vas bo presenetilo, ko boste spoznali, da je izbira črnih poročnih oblek ogromna, čeravno se poročni saloni utapljajo v belini. So črne poročne oblek nov poročni trend?

Nevesta v črni poročni obleki:

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 brezčasnih modnih nasvetov Coco Chanel