Na decembrski CITY CHEF kuharski akademiji smo pod vodstvom kuharskih mojstrov pripravljali praznične dobrote. Kulinarični utrip preverite v fotogaleriji!
Na praznični Akademie vaření CITY CHEF smo za predjed pripravili goveji carpaccio na rukoli, s parmezanom in granatnim jabolkom, za glavno jed žafranovo rižoto s popečenimi škampi in telečji biftek s tartufovim pirejem. Za sladico pa smo ustvarili Kavalove torte v lončkih, novoletne cookieje ter čokoladne smrekce na palčki. Jedi smo zaokrožili s peninami Martini. (Martini Rose, Martini Asti, Martini Prosecco). Uradna voda dogodka je bila Jáma.
Glavne jedi je pripravljal šéfkuchař Kaval Inn and Pizzeria, Dragan Marjanovića postaral se o zákusky cukrář z Lolity, Greg Roda.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
domácí spotřebiče Bosch, Kaval group, Martini (Merit International), Jamnica
Fotky: Ana Če