Cube burger vabi na “hitro” kulinarično izkušnjo

Cube Burger ponudba
Zadnjič posodobljeno: :

Na Letališki cesti v Ljubljani se je odprla nova okrepčevalnica, ki nam ponuja izbiro prvovrstnih jedi s pravega žara na oglje, slastnih osvežujočih solat ter odličnih burgerjev brez primerjave. Ker v Ljubljani primankuje kvalitetne in raznovrstne hitre prehrane, sta se prijatelja Dejan in Zoran odločila odpreti restavracijo, kjer lahko potešimo našo lakoto s kakovostno "hitro hrano".

Osnovne Informacije
Naslov

Cube Burger
Letališka cesta 3D
Ljubljana

Povezava

Cube Burger

Urnik

Odpiralni čas: pon. - sob. od 10. 24. ure, ned. in prazniki zaprto

Kontakt

041 513 514

Ljubitelja jedi z žara stavita na svežino, pestro ponudbo in meso izključno slovenskega porekla. Poleg slastnega “Cube Burgerja” za najbolj lačne, v pisani ponudbi najdemo tudi piščančjega “Pohančka”, vegeterijanski “Vege Burger”, za vse tiste, ki pazijo na linijo, pa je na voljo tudi polnozrnati “Light Burger”. Bogata ponudba poskrbi tudi za vse tiste, ki se izogibajo kruhu, saj jih na meniju pričakujeta piščančji in puranji file z bučkami ter paradižnikom. Polnjena vešalica bo idealna izbira za vse, ki obožujejo polnjeno svinjsko meso, kajmak in čebulo ter jim za okusen obrok ne bo odveč počakati kakšno minuto dlje. Največji ponos okrepčevalnice pa je vsekakor po tartufih dišeči “Roastbeef”, ki ga postrežejo v popečeni polnozrnati ciabatti, obloženi z namazom iz tartufov, svežo rukolo in slastnim brie sirom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj