Curtiss Motorcycles Hades: to motorno kolo ima obliko revolverja

Curtiss Motorcycles Hades: to motorno kolo ima obliko revolverja

Pri Curtiss Motorcycles pridno dopolnjujejo ponudbo električnih motornih koles O–blikovalec JT Nesbitt je znova presenetil, tokrat z motornim kolesom Curtiss Motorcycles Hades, ki z obliko spominja na revolver.

Curtiss Motorcycle Hades je električno motorno kolo, ki je s svojim sedežem, zadnjim vzmetenjem in baterijami, zelo podobno revolverju. Zadnje vzmetenje nas spominja na udarno iglo revolverja, paket baterij pa na kroglo v bobnu tega orožja.

Zaradi baterije s kapaciteto 16,8 kWh in elektromotorja z močjo 162 kW (220 KM) se pri pospeševanju dobesedno izstreli z mesta kot krogla iz revolverja – in ta fantastična zasnova izhaja iz ideje, da bi večina oblikovanih delov imela več funkcij, ne zgoljeene. Posledično so s tem poskrbeli za zmanjšanje teže in povečanje zmogljivost.

V sami silhueti motornega kolesa lahko opazimo veliko odprtin, motorno kolo pa bi lahko opisali kot izraz minimalizma na dveh kolesih.
Curtiss Motorcycles Hades bo na voljo v letu 2020, stal pa bo približno 67.000 evrov.

Galerija: Curtiss Motorcycles Hades

Dodatne Informacije

Več informacij:
curtissmotorcycles.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nissan Z: reinkarnacija