fbpx

Cvetoče novosti

  Sveža kolekcija prihaja tudi na police prodajaln H & M. Nadaljuje se trend oblačil, inspiriranih po osemdesetih letih, ki so prepoznavna po neonskih barvah, minimalističnih krojih, podloženih ramenih, ogromnih svetlečih dodatkih, draperijah in obveznih sončnih očalih. Novost so obleke, harem hlače, ...

 

Sveža kolekcija prihaja tudi na police prodajaln H & M. Nadaljuje se trend oblačil, inspiriranih po osemdesetih letih, ki so prepoznavna po neonskih barvah, minimalističnih krojih, podloženih ramenih, ogromnih svetlečih dodatkih, draperijah in obveznih sončnih očalih. Novost so obleke, harem hlače, kombinezoni, rute, krila in srajce, ki jih pokrivajo čisto drobne cvetlice. Pisana oblačila se kombinirajo s široko jakno v barvi gorčice, oker trenčom, jeans hlačami in visokimi petami. Fantje bodo poletje preživeli v dandy oblačilih, udobnih harem hlačah, rutah s hipi potiski, elegantnih oblekah in majicah v močnih odtenkih.

 

Trgovina H & M, Europark, Pobreška18, Maribor, in www.hm.com

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.