fbpx

Čupiterija

Na svetu, še posebej pa v naši mali deželici, verjetno ni prav veliko lokalov, kjer nas ob prihodu s stropa preseneti krava v njeni izvirni velikosti. Brez skrbi, ni prava in tudi nadlegovala nas ne bo, je pa vseeno šokantna dobrodošlica v šokantno Čupiterijo. Veliko razlogov je, zakaj bi obiskali ...

Grundlæggende oplysninger
Adresse
Čupiterija
Mestni trg 4
Ljubljana
Forbindelse
Tidsplan
vsak dan od 9. do 1. ure
Kontakt

Na svetu, še posebej pa v naši mali deželici, verjetno ni prav veliko lokalov, kjer nas ob prihodu s stropa preseneti krava v njeni izvirni velikosti. Brez skrbi, ni prava in tudi nadlegovala nas ne bo, je pa vseeno šokantna dobrodošlica v šokantno Čupiterijo. Veliko razlogov je, zakaj bi obiskali lokal z visečo kravo, a najpomembnejše je prav gotovo resnično sproščeno vzdušje. Le redko kje bomo našli tako sproščeno in prijazno osebje kot pri viseči kravi in kaj kmalu si človek zamisli, da je pristal nekje blizu plaže v Barceloni. Malenkosti so tiste, ki ločijo dobrega kelnarja od ostalih. In če si že misliš, da si z naročilom zaključil, te kaj kmalu lahko preseneti kateri od osebja in te nič hudega slutečega povabi na hišno specialiteto. Na šanku nas pričaka šilce s prozorno tekočino, na njem izdolbena pomarančna polovica, natakar pa te sprašuje kateri okus boš… Hmmm, pa za kaj sploh gre? Čupito, seveda. Kaj sledi, naj se vsakdo prepriča sam, če ga ne bodo prepričali čupiti, ga bodo pa prav gotovo brezplačni večerni prigrizki, tapasi. Kot skrivnost pa naj izdamo še, da je možno v Čupiteriji tudi kaj dobrega pojesti preko dneva, pa naj gre za dnevno kosilo, ali pa kakšno od pripravljenih slaščic.

Forrige
Debeluh

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.