fbpx

DanceArt: Urbani ritmi s Kazino – house

V Kazini nas je tokrat pričakal vroči house party. Plesalci so nam pričarali utrip ameriških klubov, mi pa smo se zazibali v korakih, ki se spogledujejo s capoeiro, z jazzom, s stepom, salso in hip hopom. Plesno razgiban večer smo nadaljevali v kavarni Zvezda, korake pa razkazovali po mestnih klubih. Posebne ugodnosti pa so ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
/
Kje?
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

V Kazini nas je tokrat pričakal vroči house party. Plesalci so nam pričarali utrip ameriških klubov, mi pa smo se zazibali v korakih, ki se spogledujejo s capoeiro, z jazzom, s stepom, salso in hip hopom. Plesno razgiban večer smo nadaljevali v kavarni Zvezda, korake pa razkazovali po mestnih klubih. Posebne ugodnosti pa so nas čakale tudi še v veleblagovnici Nama v središču Ljubljane. Za naslednje urbane ritme se lahko prijavimo na www.citymagazine.si/city-events.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.