fbpx

Darila za ljubitelje kave: 5 idej, kaj podariti ljubitelju kave

Foto: DeLonghi

December je vsako leto v znamenju veselja, druženja pa tudi obdarovanja. Če ste v zagati, kaj bi podaril vašim najdražjim, so tukaj nasveti, kaj podariti ljubiteljem kave in toplih napitkov.

Ljubiteljem kave ni težko kupiti darila. Kajti če (pre)poznaš njihovo strast, bo izbira darila toliko lažja. To so darila za ljubitelje kave, ki so nas navdušila.

1. “To-go” lonček za kavo

Foto: DeLonghi

Imejte tople napitke vedno pri sebi. Keramične skodelice De’Longhi imajo silikonske pokrove s toplotnimi lastnostmi, ki zagotavljajo, da je vaš napitek dlje časa topel. Če obožujete poslikave na skodelicah, lahko izbirate med različnimi motivi, modre božične pletenine so idealne za popestritev prazničnega duha.

2. Kozarčki za kapučino

Foto: DeLonghi

Podarite najbolj instagramabilne kozarčke za kapučino. Prozorna in elegantna kozarca za prvo jutranjo kavico bodo navdušila še najbolj zahtevne estete. 190-ml kozarci zagotavljajo popolno velikost serviranja, izdelani so iz ročnega borosilikatnega stekla, ki je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

3. Kakovostna italijanska kava

Foto: DeLonghi

Kavna zrna znamke De’Longhi odlikuje značilno aromatičen okus, ki vsem ljubiteljem kakovostne kave ponuja neprimerljivo kavno izkušnjo. Izbirate lahko med različnimi vrstami kavnih zrn, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne kavoljube.

4. Kavni avtomat

Foto: DeLonghi

S pomočjo aparata za kavo Magnifica Start lahko vaše najdražje razvajate z vročimi, srednje in nizkotemperaturnimi napitki z močno, srednje in blago aromo. Uživajo lahko v espresu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela).

Znižano za 266,01 EUR
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B Perfetto...
47.029 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-03-28 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

5. Kavni aparat za domače bariste

Foto: DeLonghi

La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De’Longhi. Z njegovo pomočjo lahko zelo enostavno pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega. Je idealno darilo tudi za ljubitelje živahnih odtenkov, saj je La Specialista Arte na voljo tudi v zeleni in rumeni barvi. Ljubitelji nevtralnih odtenkov pa se bodo razveselili črne ali bele La Specialista Arte.

Znižano za 142,73 EUR
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB Espresso...
219 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-03-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.