fbpx

Decibullz: Kopfhörer speziell für Ihre Ohren

Decibullz

Kabellose Kopfhörer in Form von Ohrhörern sind die Zukunft solcher Geräte, und die Decibullz-Kopfhörer haben ein weiteres Ass im Ärmel, das Sie buchstäblich umhauen wird.

Čepki se morajo po navadi  med uporabo čim bolj prilagajati, da ne padejo ven, pa tudi, da čim bolje pasivno dušijo hrup. Ker pa nimamo vsi enako velikih in oblikovanih ‘vhodov’ v sluhovod, izbiramo med nastavki različnih velikosti in upamo, da nam vsaj eden ustreza. Decibullz pa se je težave lotil Andernfalls. Njihove čepke lahko prilagodimo posebnostim svojih ušes.

Čepke postavite v vročo vodo in potisnete v ušesni kanal, da se popolnoma prilagodijo obliki vašega kanala.
Čepke postavite v vročo vodo in potisnete v ušesni kanal, da se popolnoma prilagodijo obliki vašega kanala.

‘Nastavka’ segrejemo v topli vodi in potisnemo v sluhovod, kjer se ohladita, a popolnoma ohranita obliko ‘lukenj’, v kateri smo jih potisnili.

Brezžične slušalke so tudi odporne proti vodi, vgrajeni bateriji pa zadoščata za do 5 ur delovanja. Dodatnih 25 ur zagotavlja baterija v škatlici za hranjenje slušalk.  Ni pa jih še moč kupiti, saj še poteka zbiranje denarja na Kickstarterju.

Galerija slik – Decibullz

Mehr Informationen

Mehr Informationen:
kickstarter.com

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.