Decibullz: slušalke, ki so narejene posebej za tvoja ušesa

Decibullz

Brezžične slušalke v obliki ušesnih čepkov so prihodnost tovrstnih naprav, slušalke Decibullz pa imajo še enega asa v rokavu, ki vas bo dobesedno sezul.

Čepki se morajo po navadi  med uporabo čim bolj prilagajati, da ne padejo ven, pa tudi, da čim bolje pasivno dušijo hrup. Ker pa nimamo vsi enako velikih in oblikovanih ‘vhodov’ v sluhovod, izbiramo med nastavki različnih velikosti in upamo, da nam vsaj eden ustreza. Decibullz pa se je težave lotil drugače. Njihove čepke lahko prilagodimo posebnostim svojih ušes.

Čepke postavite v vročo vodo in potisnete v ušesni kanal, da se popolnoma prilagodijo obliki vašega kanala.
Čepke postavite v vročo vodo in potisnete v ušesni kanal, da se popolnoma prilagodijo obliki vašega kanala.

‘Nastavka’ segrejemo v topli vodi in potisnemo v sluhovod, kjer se ohladita, a popolnoma ohranita obliko ‘lukenj’, v kateri smo jih potisnili.

Brezžične slušalke so tudi odporne proti vodi, vgrajeni bateriji pa zadoščata za do 5 ur delovanja. Dodatnih 25 ur zagotavlja baterija v škatlici za hranjenje slušalk.  Ni pa jih še moč kupiti, saj še poteka zbiranje denarja na Kickstarterju.

Galerija slik – Decibullz

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!