fbpx

Modeschritt

Starši želimo, da so otroci predvsem zdravo in udobno obuti. V novi kolekciji za prihajajočo jesen so pri Cicibanu izdelali številne modele, ki bodo zagotovo zadovoljili tako otroke kot njihove starše. Letošnjo jesen se ponovno vračajo "bulerji", katerih prepoznavni znak so močnejši podplati, ...

Starši želimo, da so otroci predvsem zdravo in udobno obuti. V novi kolekciji za prihajajočo jesen so pri Cicibanu izdelali številne modele, ki bodo zagotovo zadovoljili tako otroke kot njihove starše. Letošnjo jesen se ponovno vračajo “bulerji”, katerih prepoznavni znak so močnejši podplati, preproste linije, nevsiljivi okrasni šivi in zakriti napisi. Veliko je posnemanja klasične superge s kombinacijo velurja in gladkega usnja v modnih barvah, kot so vijolična, čokoladno rjava in barva jeansa. Lepe in preproste linije obutve so povzete iz ulične mode londonskih ulic ali posnemajo britansko pop in punk kulturo. Še so v igri materiali z metalic efektom, metalni dodatki, kontrastni šivi in grafitne aplikacije. Modni hit letošnje jeseni je gotovo grobo volneno pletenje, ki lepo dopolni letošnje modele. V dekliški modi je še vedno veliko laka, zlatih in srebrnih našitkov, kristalov in cvetličnih vzorcev, ki so letos preprostejši in posnemajo ledeno cvetje. Ne manjka tudi usnja z modnimi potiski žameta, škotskega kara in zamaskiranih vzorcev. Jesenska barvna paleta sega od klasično modre in rjave, do zelo modne grafitno sive in temno vijoličaste barve.

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.