fbpx

Sportschuhe für Kinder von Merrell

Otroški športni čevlji Merrell zagotavljajo malčkom varno in brezskrbno igranje. Raziskovanje skritih kotičkov in nova pohodniška doživetja bodo skozi vse leto v veselje tako nam, staršem, kot malim nadobudnežem. Otroški pohodni čevelj Merrell Siren sport je primeren za tek v naravi in aktivno ...

Otroški športni čevlji Merrell zagotavljajo malčkom varno in brezskrbno igranje. Raziskovanje skritih kotičkov in nova pohodniška doživetja bodo skozi vse leto v veselje tako nam, staršem, kot malim nadobudnežem. Otroški pohodni čevelj Merrell Siren sport je primeren za tek v naravi in aktivno igranje malčkov, saj ima zelo stabilen podplat in njegova guma odličen oprijem. Model Merrell Intercept JR pa so lahki zračni otroški pohodni čevlji na ježka, primerni za hitro in enostavno obuvanje, ki dopušča več otroške igre. Otroški športni čevlji Merrell so na voljo v prodajalnah Hervis, Intersport, Tomas Sport, Mass, Sport 2000, Giga Sport, Elegance, Sport Point, Kara, Komo in Maxi Rossi.

Zurück
Rega Kvak

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.