100 % Bananenpfannkuchen sind Pfannkuchen ohne Mehl und Milch. Zudem sind sie glutenfrei, ohne Zuckerzusatz, kalorienarm und somit ideal für ein gesundes und schnell zubereitetes Frühstück. Neben der einfachen Zubereitung haben sie noch eine weitere gute Eigenschaft. Wenn die Küche nach diesen köstlichen Pfannkuchen duftet, steigen selbst die größten Schläfer aus dem Bett.
Za pripravo 100-odstotno naravnih bananinih palačink wir brauchen zgolj dve sestavini. Ker ne vsebujejo ne mleka in ne moke so idealne za vse, ki ste na dieti, ki ste alergični na gluten in mlečne izdelke, tiste, ki bi radi imeli obrok z visoko vsebnostjo beljakovin, zaradi otročje lahke priprave pa tudi za vse tiste, ki niste ljubitelji kuhanja.
WEITERLESEN: Rezept: Das japanische Souffle, das die Welt verrückt machte
Sestavine za bananine palačinke:
- ena banana
- zwei Eier
Priprava bananinih palačink:
Sadež olupimo, narežemo na kolobarje in jih stresemo v skledo. Dodamo dve jajci. Vsebino dobro premešamo, da dobimo enotno zmes (lahko ostane tudi nekaj koščkov banane, a ne preveč). Na ponvi rahlo segrejemo kokosovo mast (ker je pač bolj zdrava kot običajno olje) in nato z zajemalko polagamo maso na segreto maščobo. Ko se ob robu palačinke obarvajo in na spodnji strani zapečejo, jih obrnemo in vajo ponovimo še na drugi strani. In to je to! Ne vemo za vas, a mi bi jih namazali z Viki kremo, ampak potem bi izničili vse tisto o zdravem zajtrku. Oh ja.