fbpx

Decembrski TV užitki: novi filmi in serije v decembru 2023

Foto: imdb

Filmska industrija odpira čudovito paleto novih filmov in serij, ki ponujajo popolno mešanico drame, fantazije in zgodovinskih spletk. Ne glede na to, ali ste ljubitelj navdušujočih pripovedi ali očarljivih biografskih filmov, se obeta, da bo december 2023 razburljiv mesec za vaš seznam ogledov.

December 2023 naj bi bil mesec kinematografskih čudes z raznoliko ponudbo za vsak okus. Od vznemirljivih skrivnosti in zgodovinskih dram do fantastičnih pustolovščin bodo te izdaje zagotovo naredile vaše počitnice še bolj nepozabne. Torej, vzemite pokovko, namestite se na svoje najljubše mesto in pustite, da se čarobnost pripovedovanja zgodb odvije na vašem zaslonu.

Leave The World Behind

Napeta zgodba, prirejena po uspešnici Rumaana Alama, “Pusti svet za sabo”, sledi družinskim počitnicam, ki se nepričakovano obrnejo, ko naletijo na skrivnosten par, ki trdi, da je lastnik najete nepremičnine. Z zvezdniško zasedbo, vključno z Julio Roberts in Mahershalo Alijem, je to vznemirljivo raziskovanje zaupanja, strahu in neznanega.

The Crown

Težko pričakovana peta sezona “Krone” naj bi nadaljevala fascinantno popotovanje skozi vladavino kraljice Elizabete II. Z novo zasedbo, ki vstopa v kraljeve vloge, vključno z Elizabeth Debicki kot kraljico in Dominicom Westom kot princem Charlesom, lahko gledalci pričakujejo nov pogled na zgodovinske dogodke, ki so oblikovali drugo polovico 20. stoletja.

Wonka

Pripravite se, da se podate na muhasto potovanje z “Wonka”, glasbeno fantazijo, ki se poglobi v zgodnje življenje ikoničnega lastnika tovarne čokolade Willyja Wonke. Timothée Chalamet prevzame vlogo ekscentričnega čokoladarja v tej domiselni zgodbi, polni očarljivih vizualnih podob in zvočne podlage, ki obljublja, da bo sladka kot zlata vstopnica.

Percy Jackson and The Olympians

Priljubljena serija knjig Ricka Riordana zaživi v novi televizijski priredbi, ki sledi dogodivščinam Percyja Jacksona, polboga in Pozejdonovega sina. S svežim pogledom na izvorni material in karizmatično vlogo v obliki Logana Lermana je ta serija pripravljena očarati tako dolgoletne oboževalce kot novince v mitskem svetu Percyja Jacksona.

The Iron Claw

Pripravite se na adrenalinsko izkušnjo z “The Iron Claw”, navdušujočim akcijskim trilerjem, ki sledi elitnemu operativcu, ki ima nalogo preprečiti globalno katastrofo. Z intenzivnimi spopadi in zapletom, polnim preobratov, ta film obljublja, da vas bo držal na robu sedeža.

The Color Purple

Steven Spielberg prinaša svež pogled na klasični roman Alice Walker s predelavo “The Color Purple”. Film raziskuje vzdržljivost in moč afroameriških žensk v zgodnjem 20. stoletju, vključuje pa zvezdniško zasedbo, ki vključuje Violo Davis in Lupito Nyong’o.

Ferrari

Pripnite se za kinematografsko vožnjo skozi življenje Enza Ferrarija, legendarnega ustanovitelja ikoničnega avtomobilskega podjetja. Ta biografska drama s Hughom Jackmanom v glavni vlogi ponuja vpogled v strast, rivalstvo in inovativnost, ki so definirali Ferrarijevo potovanje v svetu motošporta.

Eileen

Režiser Laby MacBeth prihaja Eileen, psihološki triler po istoimenski knjigi Ottesse Moshfegh, ki se dogaja leta 1964. V klasičnem slogu Thomasin McKenzie igra sramežljivo mlado dekle po imenu Eileen, ki ga prevzame želja. Ko se Rebecca, ki jo igra Anne Hathaway, pojavi v zaporu, kjer dela Eileen, Eileen prevzame Rebeccin nesporen čar. Toda stvari postanejo temne, ko Eileen odkrije, kdo je Rebecca v resnici.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.