fbpx

Delavnice med zimskimi počitnicami: Carcassonne

Med 22. in 25. februarjem pridite v Narodni muzej Slovenije – Metelkova in se naučite igrati novo namizno igro ali pa se izurite v veščinah igranja. Najprej bomo obiskali zbirko Vse za otroka , kjer boste spoznali, s čim so se igrale naše babice, nato pa vas bomo popeljali v svet namiznih iger, ki so ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
NMS - Metelkova, , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Med 22. in 25. februarjem pridite v Narodni muzej Slovenije – Metelkova in se naučite igrati novo namizno igro ali pa se izurite v veščinah igranja.

Najprej bomo obiskali zbirko Vse za otroka , kjer boste spoznali, s čim so se igrale naše babice, nato pa vas bomo popeljali v svet namiznih iger, ki so razstavljene na razstavi Kocka pada. Razvoj in skrivnosti namiznih iger. Potem pa je čas za igro!

Vstop na vse delavnice je prost!

Carcassonne

Carcassonne je preprosta taktična igra prilagajanja. Z grajenjem ozemlja in spretnim postavljanjem podložnikov nabirate točke na poti do zmage. Z vsako potezo se odpirajo nove možnosti. Pridite in se preselite v vznemirljiv čas srednjega veka.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.