fbpx

Demolition Group v Metliki

Ena najboljših slovenskih glasbenih skupin se vrača na koncertne odre pod sloganom "težka glasba, za težke čase" in sicer tokrat v novi postavi in z novimi glasbenimi stvaritvami. Matjažu in Jožetu Pegamu, Bojanu Fifnji in Goranu Šalamonu sta se nedavno pridružila še brata Gregl: basist Tomi in bobnar ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
športno igrišče Pungart, športno igrišče Pungart, Metlika
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5 evrov.

Ena najboljših slovenskih glasbenih skupin se vrača na koncertne odre pod sloganom “težka glasba, za težke čase” in sicer tokrat v novi postavi in z novimi glasbenimi stvaritvami. Matjažu in Jožetu Pegamu, Bojanu Fifnji in Goranu Šalamonu sta se nedavno pridružila še brata Gregl: basist Tomi in bobnar Ivica. Z novima članoma je pritekla tudi nova ustvarjalna energija in fantje imajo pod streho že za pol albuma novih pesmi. Druga polovica, ki je za zdaj še v skicah, bo sledila kmalu, konca letošnjega leta pa še novi album. Pesmi z njihovega prihajajočega albuma bodo na voljo na njihovi prenovljeni spletni strani sproti, ko bodo posnete. Na koncertih bodo fantje poleg novih pesmi igrali tudi dobre stare uspešnice. Koncert v Ljubljani bodo odigrali v sklopu OrtoFesta, nato pa se podali na diametralno različna konca Slovenije in razveselili svoje oboževalce v Metliki na Pungart festivalu in v Novi Gorici na prireditvi Mesto mladih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.