Denarnica Trove Coin poskrbi, da so vaše kriptovalute na varnem

Trove Coin

Kriptovalute so se v zadnjem letu zasidrale kot najbolj priljubljena naložba. Revolucijo na tem področju si želijo sprožiti pri podjetju Layer Design, pri katerem so zasnovali prav posebno denarnico.

Trove Coin je nova denarnica, ki ima obliko zapestnice in je namenjena shranjevanju kriptovalut. Navdušila vas bo zlasti z lahko dostopnostjo in varnostjo, saj se bo vselej nahajala na vašem zapestju, vanjo pa ne bo mogel vdreti praktično nihče.

Veliko količino kriptovalut v pravi denar ni mogoče pretvoriti zaradi pozabljenih gesel. Trove Coin se temu tveganju uspešno izogiba, saj uporablja biometrični sistem, ki dovoljuje trgovanje s kriptovalutami brez navajanja črkovnega ali številskega gesla. Naprava bo uporabnika prepoznala kar po vzorcu njegovega srčnega utripa.

Mobilna aplikacija, v sodelovanju s katero deluje zapestnica, izsledi kriptovalute in sproti spreminja njihove vrednosti. Priključek USB-C vam omogoča, da svoje imetje pravočasno prenesete na polnilno postajo. Tako vam ne bo treba skrbeti, ali je vaš digitalni denar varen.

Galerija – Denarnica Trove Coin

Dodatne Informacije

Več informacij:
layerdesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lumi glasbena tipkovnica: na enostaven način do osnovnega glasbenega znanja