Deus Ex Machina Goof Bike: najprikupnejši motor za na plažo

Deus Ex Machina Goof Bike

Ko svoje moči in smisel za oblikovanje združijo umetnik Paul McNeil in fantje iz garaže Deus Ex Machina, nastane prikupen motor za na plažo Deus Ex Machina Goof Bike.

Ob omembi imena Deus Ex Machina neposredno pomislimo na futuristično zgodbo v stilu filma Blade Runner, komaj kasneje nam pade na pamet, da pa gre morda le za drugo stvar – in govorimo o motoristični znamki, katere dela živijo vintage in surf pridih.

Deus Ex Machina Goof Bike nastane takrat, ko združita moči poseben izdelovalec motornih koles in še bolj poseben umetnik z imenom Paul McNeil – obema partnerjema v projektu je skupno navdušenje nad surfanjem, kar še posebno izraža Goof Bike.

Nekoč Suzuki RV90, zdaj pa motorna različica t.i. ‘dune buggy-a’ – prikupen motor je kot nalašč za odhod na peščeno plažo. Poletna poslikava še dodatno pripomore k temu, da si Goof Bike težko predstavljamo drugje, kot v poletnem soncu, na peščeni plaži, parkiranega poleg slamnatega bara.

Deus Ex Machina Goof Bike
Deus Ex Machina Goof Bike

Goof Bike je primeren tudi za v mesto ali kateri drugi kraj, kamor nas utegne zanesti pot. Namenjen je predvsem zabavi, saj bi ga zaradi njegove velikosti težko uporabljali za kaj “resnejšega”. Goof Bike je predvsem za mlade po duši in srcu, ki se radi prepustijo morskim valovom in so srečni, ko uživajo v sončnih žarkih.

Galerija: Deus Ex Machina Goof Bike

Dodatne Informacije

Več informacij:
deuscustoms.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
RAW by Koenigsegg: vznemirljiva vizija lahkih hiperavtomobilov prihodnosti