fbpx

Digitalna klasika

Kako se lahko na klasičnih inštrumentih dopolnjujejo mojstri mešalnih miz in akademski glasbeniki, doslej v Sloveniji še nismo imeli priložnosti slišati. Skupina A la fetish je povabila k sodelovanju godalni kvartet InQuartet, DJ-ja Shifta in BA Tango. Poleg naštetih glasbenikov in glasbenikov, ki ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Festivalna dvorana Lent, Loška 13, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Kako se lahko na klasičnih inštrumentih dopolnjujejo mojstri mešalnih miz in akademski glasbeniki, doslej v Sloveniji še nismo imeli priložnosti slišati. Skupina A la fetish je povabila k sodelovanju godalni kvartet InQuartet, DJ-ja Shifta in BA Tango. Poleg naštetih glasbenikov in glasbenikov, ki bodo ostali skrivnost do večera, bo za zabavo skrbelo dvajset nastopajočih. Tako bomo lahko na neformalen način uživali ob klasiki s pridihom elektronike. Vzdušje svojevrstnega ambienta bo podkrepljeno z vrhunskimi vizualnimi animacijami in zvočno dovršenostjo.

Naslednje
Haip

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.