fbpx

Dinner in the Sky®: večerja med oblaki maja 2015 v Ljubljani

Dinner in the Sky® nad Splitom

Dinner in the Sky® je svetovna uspešnica, ki maja 2015 prihaja tudi v Ljubljano. Kulinarično obarvan dogodek se bo izvajal na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer se bo omizje, polno dobrot izpod rok najboljših kuharjev Jezeršek Cateringa, večkrat dnevno dvigovalo na 50 metrov višine.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kongresni trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
29€ - 89€

Večerja med oblaki – Dinner in the Sky® – je nepozabno kulinarično doživetje, ki je z edinstvenim konceptom obnorelo svet. Dogodek se bo maja 2015 odvil tudi v centru naše Ljubljane. Najboljši kuharji Jezeršek Cateringa bodo poskrbeli za odlične kulinarične specialitete, medtem ko bodo gostje uživali v razgledu na čudovito Ljubljano in njeno okolico.

Dinner in the Sky®
Dinner in the Sky®

Doživetje je na voljo vsem ljubiteljem kulinaričnih specialitet, ki bi radi doživeli nekaj novega in hkrati naredili vtis na svoje najdražje, zaposlene ali poslovne partnerje. S pomočjo Dinner in the Sky® lahko običajen obrok spremenimo v čarobno doživetje z osupljivim razgledom. Koncept dvigov se razlikuje glede na ceno in termin v dnevu, saj si lahko privoščimo Brunch in the Sky, Lunch in the Sky, Champagne in the Sky, Dinner in the Sky ali Cocktail in the Sky.

Dodatne Informacije

Več informacij in prijava: www.dinnerinthesky.si in www.dinnerinthesky.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!