fbpx

Discommon Coffee Table: mizica za ljubitelje jeklenih konjičkov

Discommon Coffee Table.

Ali je vaša mizica za pitje kave v dnevni sobi že dotrajana? Če iščete njeno zamenjavo, je morda ravno Discommon Coffee table prava izbira za vas – še posebej, če ste ljubitelji luksuznih vozil.

Discommon Coffee Table navdušuje z edinstvenim dizajnom. Mizica iz aluminija je oblikovana tako, da je na njeni sredini moč opaziti vozilo, ki ‘nastaja iz tekoče kovine’. Ker njena proizvodnja zahteva kar 100 ur oblikovalčevega dela, je na voljo le 10 miz.

Ob naročilu Discommon Coffee Table boste lahko izbrali vozilo, ki ga bo vaša miza poljubne barve prikazovala. Na voljo ne bodo le avtomobili, temveč tudi letala in ladje. Štiri mize so že bile proizvedene.

Pri nakupu mize boste morali seči globoko v žep. Najcenejša različica vas bo stala približno 16 tisoč evrov. Cena je odvisna od kompleksnosti vozila. Podjetje Discommon, ki mizo izdeluje, naproša, da povpraševanje pošljejo le resni kupci. Izdelovanje mize se namreč začne šele po plačilu.

Galerija – Discommon Coffee Table

Dodatne Informacije

Več informacij:
discommon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!