Disney on Ice 2017: Čarobna kraljestva prihajajo v Zagreb

Zadnjič posodobljeno: :

V Zagreb prihaja čudovita zimska avantura: Disney on Ice bo v zagrebški Areni gostil predstavo Čarobna kraljestva. Med 8. in 10. decembrom 2017 se bodo na ledeni ploščadi zvrstili najbolj popularni risani junaki: Anna in Elsa iz Ledenega kraljestva, miška Mickey in Minnie, avtomobili iz istoimenske risanke ter mnogi drugi. Vstopnice za to nepozabno družinsko predstavo so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Arena Zagreb

Organizator

Arena Zagreb

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

17,00 €

Predstava Disney on Ice 2017 prihaja v bližnji Zagreb – tokrat z novo projekcijo z naslovom Čarobna kraljestva. Čarobno kraljestvo si bo mogoče ogledati med 8. in 10. decembrom 2017 v zagrebški Areni. Predstava združuje klasične in nove Disneyjeve zgodbe in risanke.

Čarobno kraljestvo je predstava za vso družino
Čarobno kraljestvo je predstava za vso družino.

Na ledu si bomo tako lahko ogledali vragolije junakov, ki smo jih spoznali že na velikih in malih zaslonih: Anne in Else iz Ledenega kraljestva, avtomobilov iz risanke Avtomobili, legendarnih miškov Mickeyja in Minnie, racmana Jake, Male morske deklice in mnogih drugih. Predstava je kot nalašč za družinski izlet, ki si ga lahko popestrite z ogledom znamenitega zagrebškega božičnega sejma. Vstopnice za Čarobno kraljestvo so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Baletna predstava The Great Gatsby prihaja v Zagreb

Dodatne Informacije

Več informacij:
disneyonice.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”