fbpx

Dlančnik za otroke

  Zakaj pa ne? Če vemo, da je raziskava podjetja Harris Interactive pokazala, da je kar 51 % otrok že kdaj (po)klicalo določeno številko s telefona svojih staršev (in tako zapravljalo denar) in da se je 23 % dlančnikov/pametnih telefonov pokvarilo zaradi popackanosti z otroško hrano ali so kočali ...

 

Zakaj pa ne? Če vemo, da je raziskava podjetja Harris Interactive pokazala, da je kar 51 % otrok že kdaj (po)klicalo določeno številko s telefona svojih staršev (in tako zapravljalo denar) in da se je 23 % dlančnikov/pametnih telefonov pokvarilo zaradi popackanosti z otroško hrano ali so kočali celo v smeteh, ideja naenkrat ni več tako neumna. Sploh, če se ob tem otroci še kaj naučijo. Zato so pri LepaForgu razvili t. i. Text & Learn dlančnik za otroke, ki jih bo ob usvajanju novih znanj, odvrnil tudi od očetovega dlančnika.

Cena: približno 40 evrov, na voljo konec poletja

 

Naslednje
Gube

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.