DM Lites – peresno lahki bulerji Dr. Martens

Peresno lahki bulerji Dr. Martens (DM Lites)

Bi si radi lastili legendarne bulerje Dr. Martens, a oklevate, ker je obutev tako težka? Potem ima Dr. Martens za vas rešitev. Identične bulerje iz nove linije DM Lites, ki vključuje vse njihove brezčasne modele, ki se lahko pohvalijo z enako kakovostjo usnja in strukturo, toda s precej lažjim podplatom in vložkom iz spominske pene, zaradi česa so odvrgli precejšen del teže in se s tem približali teži modnih superg.

Legendarni bulerji Dr. Martens so bili sprva delavska obutev. Nato so se preselili med glasbenike, po tem zavzeli ulice in naposled še modne brvi. So VW Buli med čevlji, brezčasna obutev, ki ne gre nikoli zares iz mode.

Zahvaljujoč novemu podplatu bulerji Dr. Martens niso niti približno več tako težki.
Zahvaljujoč novemu podplatu bulerji Dr. Martens niso niti približno več tako težki.

Britanska blagovna znamka Dr. Martens zdaj ponuja tudi kolekcijo DM Lites, ki vključuje vse znane silhuete, vključno z legendarni bulerji Dr. Martens. Modeli so na videz povsem enaki originalom, prav tako je enaka kakovost, a obutev je občutno lažja. S tem so bulerji postali precej bolj praktični, saj jih po teži lahko primerjamo s tekaško obutvijo oz. modnimi supergami, ki so v zadnjih letih postale izjemno popularne in so začele izpodrivati uporniško obutev, kot so bulerji Dr. Martens.

PREBERITE ŠE: Adidas Terrex Agravic GTX – superge s profilom pnevmatike MTB

Brezčasni bulerji so se po teži približali modnim supergam.
Brezčasni bulerji so se po teži približali modnim supergam.

Za izgubo teže gredo zasluge peresno lahkemu podplatu, ki je bil do zdaj glavni krivec za ”debelost”. Na voljo so trije modeli ”lahkih” bulerjev, in sicer tradicionalni Newton 8-Eye Boot ter nizka Cavendish 3-Eye in Edison Tassel Loafer.

Dodatne Informacije

Več informacij:
drmartens.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Slavsocks: slovenske retro nogavice, za katerimi boste ponoreli