fbpx

Dnevi polžjih specialitet v konobi in enoteki Zenon

Specialiteta: Polži

V dnevih polžjih specialitet bodo v konobi in enoteki Zenon razveseljevali dobrojedce. Gurmansko poslastico Helix Aspersa Muller bo chef Žiga Mandelc pripravljal na različne načine.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Zenon, Brtonigla, Hrvaška
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Cena menija 60€/osebo

Slasten meni z več hodi bo oplemeniten s Cattunarjevimi najboljšimi vini, štirimi vrstami malvazije, ki raste na štirih vrstah zemlje – kar je posebnost Brtonigle v hrvaški Istri, teranom barrique in ružo muškat. Polžereja Kubelj bo za ta dogodek priskrbela vrtne polže Helix Aspersa Muller, gre za sorto, ki je namenjena prav prehranjevanju in zelo cenjena v svetovnih kuhinjah.

Specialitete bomo pripravljali v konobi in enoteki Zenon, ki med dobro uveljavljenimi gostinci v hrvaški Istri, po odzivih domačih in tujih gostov sodeč, uspešno orje ledino. Okuse s krožnikov bo imenitno dopolnil Cattunar, vrhunski lokalni vinar, s svojo žlahtno kapljico.

Dodatne Informacije

Rezervacije so obvezne. Število mest je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo prijavo na:
mob. št. 00385 95 897 90 31 ali info@konoba-zenon.com.

Več informacij na:
www.farmakubelj.si
www.vina-cattunar.hr
www.konoba-zenon.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.