fbpx

Dnevi pravljic

December ima v otroških očeh poseben čar, a ga prav svet pravljic lahko naredi še čarobnejšega. V Celju bomo najmlajše razveselili z dvema kultnima pravljicama, eno premiero in eno lutkovno predstavo. Prva na sporedu – Miškolin – je pravljica Josipa Ribičiča, ki nam je vsem ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
oder KUD-a Zarja, Kulturniška ulica 4, Celje
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

December ima v otroških očeh poseben čar, a ga prav svet pravljic lahko naredi še čarobnejšega. V Celju bomo najmlajše razveselili z dvema kultnima pravljicama, eno premiero in eno lutkovno predstavo. Prva na sporedu – Miškolin – je pravljica Josipa Ribičiča, ki nam je vsem polepšala mladost. Podobne zasluge ima tudi zgodba o potepuški Žogici Nogici. Premierno bo na predstavljen Svet igrač – pravljica Jane Kolarič o igračah in njihovih raznovrstnih življenjskih zgodbah. Kot zadnja je na sporedu lutkovna predstava Ribič in Ribica, parafraza znane Puškinove pravljice o človeški lakomnosti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.