fbpx

Dobrodošli na krovu najbolj luksuznega potniškega letala na svetu

Najbolj luksuzno potniško letalo na svetu

Ameriška letalska družba Crystal Aircruises do zdaj ni slovela kot družba, ki bi jo lahko uvrščali med najbolj luksuzne. To se bo v prihodnosti spremenilo, saj si je družba omislila zunajserijsko letalo Boeing 777-200LR, s katerim bo začela leteti jeseni 2017 in bo ponujalo razkošje, kakršnemu potniki še niso bili priča.

Dobrodošli na krovu najbolj luksuznega potniškega letala na svetu. Tako se bodo od jeseni 2017 dalje vozili potniki ameriškega letalskega prevoznika Crystal Aircruises, ki bodo na široko odprli denarnico za let s predelanim letalom Boeing 777-200LR, ki ga opisujejo kot najrazkošnejše potniško letalo do zdaj. Klasična različica tega letala sprejme od 314 do 451 potnikov, medtem ko jih bo ta zgolj 84.

Potnikom na tem letalu bodo stregli kot bogovom.
Potnikom na tem letalu bodo stregli kot bogovom.

Zato ne preseneča, da bodo vsakemu potniku na voljo slušalke Bose z aktivnim zmanjševanjem zunanjih šumov, iPad in 24-palčni zaslon, v restavraciji, vredni Michelinove zvezdice, pa jim bo streglo 12 butlerjev. Sedež se bo raztegnil v udobno 190-centimetrsko posteljo. S toaletnimi potrebščinami je krov založila prestižna italijanska modna hiša Etro.

PREBERITE ŠE: Najdražja letalska karta na svetu stane kar 38 tisoč dolarjev!

Prevoz z letalom Boeing 777-200LR letalske družbe Crystal Aircruises ne bo poceni. Za letalsko karto boste namreč morali odšteti najmanj 43 tisoč evrov, za kar pa ne dobite le prevoza iz točke A v točko B, pač pa cel paket, to je 14-dnevno ‘križarjenje’ na izbrane lokacije z izdelanim in tematsko obarvanim itinerarjem. Če boste še bolj razvezali mošnjiček, vas čakajo 21- do 28-dnevne ekskurzije. Ena od tem je obisk restavracij z Michelinovo zvezdico.

Galerija – Dobrodošli na krovu najbolj luksuznega potniškega letala na svetu:

Dodatne Informacije

Več informacij:
crystalcruises.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!