fbpx

DODOcase – namizni polnilec & stojalo za pametno uro Apple Watch

Čeprav pametna ura Apple Watch sploh še ni na voljo, pa jo že čaka namizni polnilec/stojalo DODOcase, ker take ure pač ne morete kar odložiti na nočni polici. Hkrati pa jo je treba ''naviti'' precej pogosteje, kot običajne ure. Applova ura namreč obratuje po principu pametnih telefonov, zato jo je treba polniti, ne pa ji menjati gumbne baterije, kaj šele navijati.

Je imelo podjetje DODOcase kakšne notranje informacije, da je izdelalo ”ulito” stojalo še preden je pametna ura Apple Watch sploh ugledala luč sveta? Kakorkoli. Tukaj je in kot se spodobi prihaja v dovršeni obliki iz kalifornijskega orehovega lesa in usnja, da se bo ura, ko ne bo prisesana na zapestje, počutila kar najbolj domače. Konec koncev (les in Apple) prihajata iz istih koncev (Kalifornija).

Namesto JMS-ja so tam lahko vaše inicialke.
Namesto JMS-ja so tam lahko vaše inicialke.

PREBERITE ŠE: Je Apple Watch razočaranje?

V les je pogreznjen magnetno indukcijski polnilec– v kombinaciji z nepriloženim kablom za polnjenje spominja na stetoskop (zdravniško slušalko)- ki skrbi, da se ura ne samo polni, ampak tudi ostane na svojem mestu, medtem ko sesek na dnu drži pod kontrolo stojalo. Za čisto oseben dotik lahko damo na kos usnja pri dnu vgravirati svoj monogram, a na stojalo bomo morali počakati vse do začetka prodaje Applove ure, ki je napovedana za leto 2015.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.dodocase.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!