27. maj je rezerviran za 12. dm tek za ženske (Foto Anže Malovrh)
27. maj
V zraku · dan za

Zadnjo soboto v maju bodo ljubljanski park Tivoli znova napolnile energične tekačice iz vse Slovenije. Tako bo 27. maja potekal že 12. dm tek za ženske.

do
Park Tivoli, Ljubljana
dm tek za ženske
prijavnina za tekačice: 27,00 € (do 20. 5.), 35,00 € na prizorišču
Dogodek na Facebooku

Zadnja sobota v maju bo ponovno v znamenju pozitivne ženske energije. 12. leto zapored bo namreč potekal dm tek za ženske, ki bo v odlični energiji združil tekačice vseh generacij. V vseh večjih slovenskih mestih že potekajo skupinske priprave, tekačice pa tudi tokrat izbirajo med tekom na 5 ali 10 kilometrov. Ob tradicionalnem tekaškem prazniku bodo za spodbudo in predvsem za glasbeno razpoloženje ter zabavo skrbeli Čuki, navdušil bo tudi gost presenečenja, športno-zabavni dogodek pa bo tudi dobrodelno obarvan.

PREBERITE ŠE: Plusk 2017: z BMX-i, rolerji in roklami v Velenjsko jezero

Za vse zainteresirane tekačice, ki se še odločajo med izbiro 5-ali 10-kilometrske razdalje, so na voljo tudi skupinske priprave v vseh večjih slovenskih mestih. Za tekačice skrbijo odlični tekaški inštruktorji, v Ajdovščini pa dame spodbuja tudi simpatični Franko Bajc, ki ga poznamo iz resničnostnega šova Survivor. Poleg standardnih skupinskih priprav, kjer se že zdaj vsak četrtek pretakata izjemna ženska energija in motivacija, se bosta v sklopu le-teh odvila še 2 nekoliko drugačna kondicijska treninga. Priprave bodo potekale v Ljubljani, kjer se bomo 18. maja v družbi znanih radijcev Jane Morelj, Miha Deželaka in Denisa Avdića povzpeli na Šmarno goro (zbirno mesto je parkirišče v Tacnu). Kranjski trening pa bo potekal 25. maja, ko se bomo podali na Šmarjetno goro (zbirno mesto je parkirišče pod Joštom).

dm tek za ženske pa ni namenjen le aktivnim ženskam, saj vključuje celotno družino in je namenjen vsem generacijam. Otroci se bodo tako kot vsako leto lahko zabavali na Oskarjevem teku. Pester program pa zajema tudi dobrodelnost. Letošnja donacija dm teka za ženske bo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje namenjena športnemu udejstvovanju številnih otrok iz socialno šibkejših družin.

15. april 27. maj, 2017 AFS France Marolt letos z letno predstavo 69 V Cityparku vsako leto organizirajo približno 250 dogodkov, foto Jošt Gantar 26. maj, 2017 Citypark praznuje 15 let z modno-glasbenim spektaklom na Ljubljanici Kiss - Dunaj 2017 21. maj, 2017 Koncert: teatralni Kiss maja 2017 prihajajo na Dunaj Jernej Kruder je prvi preplezal Tromostovje. 20. maj, 2017 The Rock Ljubljana 2017 – plezalni spektakel sredi Ljubljane · · · · · · ·