ambasada gavioli
3. avg
Kulturni izbor · glasba

Ambasada Gavioli bo ob 20-letnici delovanja pripravila celodnevni dogodek, ki se bo v popoldanskih urah začel z Dnevom odprtih vrat s pijačo dobrodošlice, v večernih urah pa se bodo za mešalnimi mizami Ambasade zvrstili nekateri njeni legendarni rezidentje, na čelu z DJ Umekom.

Ambasada Gavioli, Izola
Ambasada Gavioli
Dogodek na Facebooku

Ambasada Gavioli bo ob 20-letnici delovanja pripravila celodnevni dogodek, ki se bo v popoldanskih urah začel z Dnevom odprtih vrat s pijačo dobrodošlice. Sprehodili se bomo lahko čez bogato razstavo izbranih plakatov in fotografij, pogledali dokumentarec o regionalni zibelki elektronske glasbe, se pridružili odprtemu pogovoru z izbranimi, tako ali drugače z Gaviolijem povezanimi gosti.

PREBERITE ŠE: Koncert: Magnifico z božičnim koncertom na Kurzschlussu 2015

Tomy DeClerque bo gostil delavnico za glasbene producente, glavni del pa seveda sledi v nočnih urah, ko se bodo za mešalnimi mizami Ambasade zvrstili nekateri njeni legendarni rezidentje, na čelu z DJ Umekom.

2Cellos v ljubljanski Areni Stožice obljubljata spektakel brez primere. 7. april, 2017 Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu Ritem mladosti 2016 se seli v Areno Stožice 9. december, 2016 Ritem mladosti 2016 se seli v Areno Stožice PicMonkey Collage 9. december, 2016 Ritem mladosti 2016: Siddharta x Big Foot Mama + Umek Koncert: Asaf Avidan v Kinu Šiška 23. november, 2016 Koncert: Asaf Avidan v ljubljanskem Kinu Šiška ·