Ambasada Gavioli praznuje 20 let

Ambasada Gavioli bo ob 20-letnici delovanja pripravila celodnevni dogodek, ki se bo v popoldanskih urah začel z Dnevom odprtih vrat s pijačo dobrodošlice, v večernih urah pa se bodo za mešalnimi mizami Ambasade zvrstili nekateri njeni legendarni rezidentje, na čelu z DJ Umekom.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Ambasada Gavioli, Izola

Organizator

Ambasada Gavioli

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ambasada Gavioli bo ob 20-letnici delovanja pripravila celodnevni dogodek, ki se bo v popoldanskih urah začel z Dnevom odprtih vrat s pijačo dobrodošlice. Sprehodili se bomo lahko čez bogato razstavo izbranih plakatov in fotografij, pogledali dokumentarec o regionalni zibelki elektronske glasbe, se pridružili odprtemu pogovoru z izbranimi, tako ali drugače z Gaviolijem povezanimi gosti.

PREBERITE ŠE: Koncert: Magnifico z božičnim koncertom na Kurzschlussu 2015

Tomy DeClerque bo gostil delavnico za glasbene producente, glavni del pa seveda sledi v nočnih urah, ko se bodo za mešalnimi mizami Ambasade zvrstili nekateri njeni legendarni rezidentje, na čelu z DJ Umekom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ambasadagavioli.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Svetovni dan živali – Se spomnite, kdo je zmagal lani?