Lepotne blogerke
2. okt
V zraku · dan za

Lepotne blogerke pozor! V petek, 2. oktobra 2015, bo za vse ljubiteljice bloganja v Grand hotelu Union v Ljubljani potekala konferenca lepotnih blogerk, na kateri bodo udeleženke pridobile ogromno uporabnih znanj in nasvetov, ter spoznale trike, kako pisati uspešen in prepoznaven blog.

Grand Hotel Union, Ljubljana
Nika Veger
25 €
Dogodek na Facebooku

Slovenska lepotna blogerska scena je v zadnjem letu doživela pravo revolucijo, ob tem pa si lepotne blogerke vedno bolj želijo ustvarjati zanimive in privlačne vsebine za svoje bralce. Blog je pri nas vse pomembnejši medij in zahteva veliko znanj, ki mnogim blogerkam niso enostavno dostopna. Z namenom dviga kakovosti in razvoja slovenske lepotno-blogerske scene je Nika Veger, priznana slovenska vizažistka in lepotna blogerka, pripravila prvo konferenco slovenskih lepotnih blogerk – Beautiful Bloggers MeetUp.

Prvi tovrstni dogodek pri nas bo na enem mestu združil slovenske lepotne blogerke, strokovnjake s področja bloganja in družbenih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev. Konferenca bo potekala v petek, 2. oktobra, v čudoviti Stekleni dvorani Grand Hotela Union v Ljubljani, kjer bodo udeleženke skozi celodneven zanimiv program pridobile ogromno uporabnih znanj in nasvetov, ter spoznale trike najuspešnejših mojstrov s področij fotografije, marketinga, družbenih omrežij in učinkovitega bloganja. Blogerke se bodo prav tako lahko seznanile z najnovejšimi lepotnimi trendi in trendi bloganja, ter si med seboj izmenjale uporabne nasvete. Da bo dogodek resnično lepotno obarvan, pa bodo s svojimi predstavitvami in izdelki poskrbele priznane kozmetične znamke, kot so Afrodita, L’Occitane, Avon, Vichy in še mnoge druge. To bo dogodek, ki ga zagotovo ne sme zamuditi nobena blogerska navdušenka!

Festival ročih del 25. september, 2015 Festival ročnih del na Bledu JourneyLjubljana-2011 25. september, 2015 Journey to the end of the night – nepozabna avantura po Ljubljani TEDxLJubljana v zraku 24. september, 2015 Prihaja TEDxLjubljana v zraku #TEDx Ljubljana 2015 Dan Kobilarne Lipica 2015 20. september, 2015 19. Dan Kobilarne Lipica konjeniški spektakel ob 435. obletnici Kobilarne Lipica · ·