Dinner in the Sky, Ljubljana, Jezersek Catering, May 2015 (39)
13. maj
V zraku · dan za · Utrip mesta · kulinarika

Svetovna uspešnica kulinaričnih užitkov Dinner in the Sky se vrača v prestolnico! Ljubljano v zraku bomo tako letos okušali med 13. in 17. majem.

do
Kongresni trg, Ljubljana
Dinner in the Sky
od 29€ do 89€

Dinner in the Sky je nepozabno kulinarično doživetje, ki je v zadnjih letih obnorelo svet. Če ste ljubitelj dobre hrane, obožujete adrenalinske podvige in si želite ujeti najlepši razgled na Ljubljano, potem enostavno ne smete zamuditi tega posebnega dogodka. Organizator Dinner in the Sky bo v sodelovanju z ekipo Jezeršek cateringa maja v središču Ljubljane ponovil nepozabni dogodek Taste Ljubljana from the Sky. Med oblaki vas bosta poleg ostale ekipe razvajala znana slovenska chefa Bine Volčič in Luka Jezeršek.

PREBERITE ŠE: Cellofest Ljubljana 2016

Kar 200 tonsko avtodvigalo bo vsako uro na Kongresnem trgu dvignilo veliko jedilno mizo za 22 oseb, kjer bodo gostje lahko uživali v družbi odlične hrane in žlahtne kapljice. Med dvigom na 50 m višine bo ekipa treh Jezerškovih kuharjev in natakarjev postregla z izbranim menijem in gostom pričarala nepozabno izkušnjo v zraku. Dogodek se odvija v vsakem vremenu, le obleči se je treba vremenu primerno.

Festival Teden mladih 13. maj, 2016 Festival Teden mladih 2016 Erik Truffaz Quartet 12. maj, 2016 Koncert: Erik Truffaz Quartet v Kinu Šiška 2. Festival vina in čokolade 7. maj, 2016 Festival vina in čokolade 2016 Mario Biondi, italijanski soul pevec s prepoznavnim žametnim glasom prihaja v Slovenijo. 7. maj, 2016 Soul koncert leta: Mario Biondi in Big Band RTV Slovenija ·