fbpx

Dinner in the Sky 2016: okusimo Ljubljano v zraku

Svetovna uspešnica kulinaričnih užitkov Dinner in the Sky se vrača v prestolnico! Ljubljano v zraku bomo tako letos okušali med 13. in 17. majem.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kongresni trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 29€ do 89€

Dinner in the Sky je nepozabno kulinarično doživetje, ki je v zadnjih letih obnorelo svet. Če ste ljubitelj dobre hrane, obožujete adrenalinske podvige in si želite ujeti najlepši razgled na Ljubljano, potem enostavno ne smete zamuditi tega posebnega dogodka. Organizator Dinner in the Sky bo v sodelovanju z ekipo Jezeršek cateringa maja v središču Ljubljane ponovil nepozabni dogodek Taste Ljubljana from the Sky. Med oblaki vas bosta poleg ostale ekipe razvajala znana slovenska chefa Bine Volčič in Luka Jezeršek.

PREBERITE ŠE: Cellofest Ljubljana 2016

Pripravljeni na okušanje Ljubljane v zraku? (Foto: kovazg.com)
Pripravljeni na okušanje Ljubljane v zraku? (Foto: kovazg.com)

Kar 200 tonsko avtodvigalo bo vsako uro na Kongresnem trgu dvignilo veliko jedilno mizo za 22 oseb, kjer bodo gostje lahko uživali v družbi odlične hrane in žlahtne kapljice. Med dvigom na 50 m višine bo ekipa treh Jezerškovih kuharjev in natakarjev postregla z izbranim menijem in gostom pričarala nepozabno izkušnjo v zraku. Dogodek se odvija v vsakem vremenu, le obleči se je treba vremenu primerno.

Dodatne Informacije

Več informacij:
dinnerinthesky.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!