Women's ice skates hanging on blue wooden background
20. dec
V zraku · dan za · Utrip mesta · šport

Praznični čas kar kliče po tem, da si nataknemo drsalke in ob dobri glasbi oddrsamo po blejskem ledu. V Ledeni dvorani bomo lahko na drsalkah in ob dobri glasbi ”pokurili” vse božične piškote od 20. decembra pa do 4. januarja.

do
Športna dvorana Bled
Ledena dvorana
Dogodek na Facebooku

Zimski meseci prinašajo s sabo tudi veselje na ledu. Drsamo radi vsi: tako tisti, ki so pravi mojstri piruet in tudi mi, ki smo med drsanjem bolj pozorni na to, da čimmanj časa preživimo na svoji zadnji plati. Svoje (ne)sposobnosti na drsalkah bomo lahko razkazovali v Ledeni dvorani na Bledu, kjer bodo za dobro vzdušje skrbeli svetlobni efekti in energična glasba po izboru DJ-a.

PREBERITE ŠE: Zimska hokejska klasika se vrača v Ljubljano! IceFest tokrat na Trgu republike.

Disco na ledu bo v Ledeni dvorani na Bledu (Rečiška cesta 2) potekal vsak dan od 20. decembra pa do 4. januarja med 9.30 in 11. uro dopoldne ter med 16.30 in 18. uro popoldne. In izgovor ni! Tudi tisti, ki nimamo drsalk, si jih lahko namreč sposodimo kar tam.


PicMonkey Collagevipclubbing 19. december, 2014 Fashionista: Ibiza Style VIP Clubbing v Cirkusu SARS_skupna (2) 19. december, 2014 Veseli december v Črnomlju 2014 DSC_1483 12. avgust, 2000 Makkon: festival japonske kulture v Kinu Šiška Festival Label Grand Karakterre 2013.Foto: Primo? Lavre 12. avgust, 7400 Label Grand Karakterre 3: Festival bioloških in biodinamičnih vin ·