Dnevi pravljic 2013 - plakat
2. dec
Utrip mesta · otroci

December je najbolj pravljičen mesec in težko bi našli bolj primerno obdobje za Dneve pravljic. Če se poleg še ustvarja je vse skupaj še toliko lepše.

do
KUD ‘’Zarja’’ Trnovlje
KUD ‘’Zarja’’
Vstop na pravljične večere je prost. Vstop na predstave: Otroci, dijaki, študenti: 3 eur in odrasli: 5 eur

Dnevi pravljic, že peti po vrsti, prinašajo v Celje tri pravljične večere z ustvarjalnimi delavnicami in tri gledališke pravljice. Ustvarjalne delavnice se bodo dogajale v treh ponedeljkovih popoldansko-večernih urah, na njih pa bodo pripovedovalke malčkom pripovedovale pravljice, ob tem pa se bo ustvarjalo na veliko in na široko, od preprostih prazničnih okraskov, do voščilnic in daril.

Med gledališkimi predstavami si bomo lahko ogledali predstave Vilinček, Čisto majhna račka in Ostržkove dogodivščine. Slednje bodo le nekaj dni prej doživele premiero. Kot vsako leto, bo tudi tokrat predvsem – pravljično.

Piskač iz Hamelina 7. november, 2013 Piskač iz Hamelina noč v muzeju_1 11. oktober, 2013 Raziskovalna noč v muzeju ALICA V CUDEZNI DEZELI_1 10. oktober, 2013 Predstava igrivih nesmislov 118716649 5. oktober, 2013 Dan prijateljstva prinaša v mesto pravljično deželo · · · · · ·